Kangoeroeklup

Kangoeroeklup

De Kangoeroeklup is bij MKV bedoeld voor de meisjes uit groep 1-2-3. Het is een beetje een voorloper op een teamsport, in dit geval dus korfbal. O.l.v. onze vakkundige trainster, Sanne Aarts, met hulp van een senior speelster worden er spelletjes gespeeld, gerend en vooral samengewerkt met veelal basisspelen van het korfbal.

De kangoeroeklup is een vast onderdeel van het KNKV; wordt een meisje lid krijgt ze na opgave ook een shirt van de Kangoeroeklup

Onze kangoeroeleden spelen elke eerste zaterdag van de maand van half 11 tot half 12 op het kunstgrasveld op het sportpark. In de wintermaanden(slechte maanden) gaan we naar de gymzaal toe.

Zeker in deze tijd van weinig samen leren spelen en samen sporten is het ontzettend belangrijk dat een kind hier vroeg mee start, maar ook dat ouders dit uiteraard ook stimuleren.

U kunt uw kind aanmelden via Sanne Aarts (06-57074149 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Op deze manier kunnen wij ook alle administratieve zaken verwerken en kunnen ze meelopen als lid van onze korfbalvereniging.